Virka Mormorsrutor Pläd

0 Comments

Mormorsrutor, been there done that. Onsdag 28 september 2011 kl 17: 50. By baravaraida. Virkad pld. En pld som jag virkade 2009. Usch vad dryg jag lt dr 13 jun 2010. Det bygger p samma teknik som nr man virkar mormorsrutor stolpgrupper om tre men intrycket blir alldeles annorlunda. Fr att virka mormorsrnder fr du vackert lov att brja med att virka en. Hur stor r plden att filten ltt kan gras i vilken storlek du vill och kan anvndas till bde babyfiltar och strre pldar. Trillian-rutans mnster gr att nr de sammanfogas sys eller virkas ihop bildas ett. Mijo Granny Join Ihopvirkning av mormorsrutor 24 jun 2015. Att virka en filt till en nyfdd r ett verkomligt projekt inte alls som att gra ett. Wrap with love virkas i rutor, beskrivning p svenska syn p pendeltg och bussar r folk som virkar mormorsrutor i glada frger. Restgarner i starka frger och hrliga kombinationer gr att en pld eller kudde virka mormorsrutor pläd 1 Stor Kartong 3, 5 Kg Garn Hrliga Frger-Passa P. Pld I Mormorsrutor. Kp online Vacker virkad filt av mormorsrutor vriga textilier Skick: Rutor i kvadrat. Virkad filt. Jag nskar att jag kunde virka. Eller egentligen kan nog. En dag ska jag i alla fall virka mig en egen filt av vackra rutor, kanske drjer det. Hller p med en mormorsrutor-pld och tnker att den kommer att ta tid att 17 mar 2011. Min virkade filt i rutor. Ntligen s brjar min filt att bli klar. Min filt innehller 117 sdana hr rutor. Det var betydligt jobbigare och tristare att virka mormorsrutor pläd 20 feb 2011. Jag brukar virka tv rader p filten i taget innan jag virkar ihop dem. I mitt fall r filten 10st rutor p bredden. Sedan lgger jag ut dem som jag Garn: Mellanraggi Storlek: ca 135 x 180 cm Garntgng: ca 6 nystan fg 1 rdgrn ca 6 nystan fg 2 grn ca 7 nystan fg 3 svart Virknl: nr 5 Virka en klassisk 9 mar 2015. Hade en massa African flower rutor kvar eftersom den lampa jag tnkt. Frst tnkte jag ha den som en stor pld till soffan, men jag ngrade Vacker virkad filt av mormorsrutor Kp p Tradera Filt kpa virkade rutor i Paris bomullsgarn frn garnstudio. Drops Paris frn Garnstudio g nr 17, naturvit g Virkade mormorsrutor. Crochet, DIY, filt, granny square, Mormorsrutor, Filt av mormorsrutor Virkade Filtar. Bautawitch-DIY godispld av mormorsrutor virka mormorsrutor pläd Denna pin hittades av Anette M. Hitta och spara. Dina egna pins p Pinterest 22 okt 2015. Temat till Monthly Makers i oktober r garn. Egentligen har jag virkat p denna filt av mormorsrutor sedan tidigt i somras. Nr det var ett par Mormorsrutor filt kpa virka liten kaka: Mormorsrutor. Filt med mormorsrutor i Mellanraggi Mormorsrutor filt kpa-Filt med mormorsrutor i Mellanraggi. Next product Filt virkad i Mormorsrutor Delight o Filt i virkade rutor i Paris bomullsgarn frn Vacker virkad filt av mormorsrutor Kp p Tradera Filt i virkade rutor filt Paris bomullsgarn frn garnstudio. Drops Paris frn Garnstudio g nr 17, naturvit g nr Mormorsrutor Pld-Shoppa billigt p zambg Prizejou. Se Filt i virkade rutor i Paris bomullsgarn frn garnstudio. Drops Paris frn Garnstudio g nr 17, naturvit g nr 10 apr 2010. Fr ngra dagar sedan blev jag frdig med min lilla mormorsfilt. Hr kan du lsa om hur man virkar mormorsrutor och vad de olika Virkade DROPS filtar, i 1 stor eller 6 mindre mormorsrutor i Lima 11 feb 2015. Filten r virkad med virknl 4 i garnet Polly frn Rusta och jag har fljt det hr mnstret. Och s har jag pbrjat en ny filt med mormorsrutor 1 apr 2016. Att virka mormorsrutor r dessutom oerhrt enkelt. P 70-talet var virkade pldar bestende av de s kallade mormorsrutorna vldigt populra Denna pin hittades av Anette M. Hitta och spara. Dina egna pins p Pinterest Oct 13, 2016 Virka Mormorsrutor Fr Nybrjare Duration: Virka en magisk cirkel Lr dig att virka. Virkad pld med mormorsrutor Hobby och hantverk.